Alle kvinner foto sex

alle kvinner foto sex

Det sier Annamaria Giraldi. Hun er klinisk professor ved institutt for klinisk medisin ved Københavns Universitet, som har lest den nye studien. Forskerne delte kvinnene opp etter seksuell orientering. Noen av kvinnene definerte seg som fullstendig heteroseksuelle, andre var litt mer vaklende, mens den siste gruppen utelukkende foretrakk kvinner. Alle fikk se eller høre forskjellige seksuelle situasjoner, med enten menn og kvinner, menn og menn, eller kvinner og kvinner. Forskerne observerte hvor mye blod som strømmet gjennom vevet i skjeden, og kvinnene skulle svare på om de følte seg seksuelt opphisset.

Hun er hovedforfatter av den nye studien. De som tenner på kvinner, reagerer ikke mye på menn. Men de som tenner mest på menn, tenner også på kvinner. Tidligere har hun vist at kvinners kropper reagerer på de fleste seksuelle stimuli, sier Annamaria Giraldi, som selv har forsket på menns og kvinners tenningsmønstre.

Selv om de heteroseksuelle kvinnene følte seg opphisset av å se kvinner ha sex med hverandre, betyr ikke det at de nødvendigvis ønsker å gjøre det selv. Selv om de blir seksuelt oppstemt av å se to jenter ha sex, betyr ikke det at de vil prøve det, sier Birgitte Schantz Laursen, som er førsteamanuensis ved Sexologisk Forskningscenter ved Aalborg Universitet.

Det er ikke så viktig om det er menn eller kvinner de ser på, sier Laursen, som har lest den nye studien. Det kan det være mange grunner til. Det kan være at kvinners seksualitet endrer seg hele tiden, men det kan også være at kvinner tenner mest på at det er seksuelt, og at det ikke har så mye med kjønnet å gjøre. Kanskje har det mer med intimiteten å gjøre, sier Giraldi.

Kjønnet betyr kanskje mer for mennene, og det er kanskje derfor heteroseksuelle menn ikke ser ut til å tenner på menn. Forskerne kan likevel ikke svare på hvorfor de homoseksuelle kvinnene ikke også tenner på menn.

Disse studiene tyder på at mange kvinner ikke har en helt klar fornemmelse av hva som foregår i kroppen. Kvinnene sier at de ikke tenner på kvinner, men vi kan se at kroppen reagerer. Noen mener kvinner må lære mer om hva som skjer i kroppen når de blir seksuelt opphisset, sier Giraldi. Hvis vi har et velfungerende sexliv, har vi mer livskvalitet. Seksualiteten er veldig viktig, og det er altfor lite fokus på den i helsevesenet, sier Laursen.

De burde også spørre om seksualiteten. Det er mange tabu rundt sex i samfunnet, og dessverre gjelder det også helsesektoren. Vi føler oss raskt ille berørt, og det er nok en av grunnene til tausheten.

Generalsekretær i Skeiv verden, Susanne Demou Øvergaard, etterlyser mer forskning på innvandrerkvinners seksuelle helse. På forsiden - Trodde virkelig jeg var besatt av ånder Klare for Pride - med et flagg sydd av mor WHO friskmelder fetisjister og bdsm-ere Pride i byen homsene forlot. Jeg vil gjerne lese hele studien.

Under artikkelen står det at rapporten kan lastes ned i sin helhet. Lenken går imidlertid bare til et kort sammendrag uten noen underliggende data. Hvor kan jeg laste ned fulltekst-versjonen? Ettersom det mangler norske data på feltet, er den i sin helhet basert på funn i utenlandske studier. Det første som slår meg, er at overskriften for GS-artikkelen her er noe misvisende. Rapporten viser jo at lesbiske kvinner som utelukkende har sex med kvinner, fortsatt er i den relativt lavere risikosonen hva angår seksuelt overførbare infeksjoner SOI.

Noe mer overraskende viser rapporten at denne gruppen utgør et ganske lite mindretall av alle kvinner som har sex med kvinner KSK. Om jeg ikke feilleser totalt: Underlagsdataene i rapporten viser at det er flere ganger så mange selverklærte heterofile og overveiende heterofile kvinner i gruppen KSK, enn det er selverklærte lesbiske og bifile.

Tendensen blant yngre til å identifisere seg som 'noe annet enn heterofil', er raskt økende. I demografisk sammenheng er det en svakhet ved datautvalgene i denne rapporten at de er relatert til kvinners erfaringer med SOI.

For en rendyrket demografisk oversikt over fordelingen av alle KSK ville det vært bedre med en studie med demografi som eneste fokus. Likevel bekreftes altså tallene av andre undersøkelser jeg har sett det siste året, som opererer med tildels enda høyere tall, spesielt i yngre aldersgrupper.

Rapporten fra Helseutvalget viser med all tydelighet at selvrapportert seksuell orientering er en lite hensiktsmessig indikator på faktisk adferd. Ikke bare fører det til at flere grupper faller utenfor i forhold til kunnskap om seksuell helse. Det betyr også at det meste vi vet om sammensetningen av de skeive 'båsene' er feil.

Og de vi vet vi minst om, er de det er flest av. Seksualiteten er altså betydelig mer flytende og dynamisk enn båsene og det skeive miljøet selv fanger opp. At den største gruppen KSK ikke fanges opp i noen norsk undersøkelse eller statistikk, får jo konsekvenser i form av usynliggjøring - både i faglitteraturen, i helsevesenet og i 'real life' ellers.

Vi trenger norske studier som dokumenterer det reelle mangfoldet i gruppen KSK. Det er også på høy tid at det norske skeive miljøet slutter å se med mistenksomhet på heterofile. Det er jo med all sannsynlighet flere ganger flere KSK blant dem, enn det er blant dem som definerer seg som skeive.

Flytende seksuell orientering er en realitet. Om de ønsker det selv, bør også heterofile kvinner nå inkluderes og ønskes velkommen inn i den skeive varmen. Her har FRI og andre organisasjoner en stor utfordring - og mulighet. Mange damer ser seg selv som heterofile, men også bisexsuell skal vi bruke det navnet på en fetish eller kink. I mangel av bedre ord. Filer og seksualitet er ikke alltid det samme har jeg lært. Det er jo for så vidt også riktig at man kan inneha en sykdom og samtidig være svært glad.

Det kan jo også være slik at mange som har en sykdom også har sex, og at de derfor er lykkelige. Dvs det som mange vil omtale som" transvestitter,eller menn som føler seg som kvinner"? Du har rett i at dette er noe mange av oss 'vet' - men som det står i artikkelen her og i selve rapporten også , så finnes det ikke dokumenterte norske tall.

Ingen i Norge har forsket på det, rett og slett, så det er på høy tid, eller hva? Det er ikke transkvinner eller andre transpersoner med i denne rapporten. Begrepet "transvestitter" brukes forresten sjelden eller aldri lengre. Om denne personen har sex med en kvinne,faller de vel inn under den nye definisjonen på KSK? Tror nok at du kan ha misforstått, ja. Noen 'målrettet utvisking' av distinksjonene mellom seksuell orientering ordet 'legning' brukes sjeldnere nå, fordi det impliserer noe medfødt, og ekskluderer dynamikken mange opplever og fetisher er ukjent for meg.

Seksuell orientering og fetisher er jo to forskjellige ting. Når du omtaler en mann med 'fetish for kvinneklær', tenker du kanskje på det de fleste i dag trolig ville kalle en crossdresser? Han kan være heterofil eller ikke, og det behøver ikke å ha noe med fetisher å gjøre.

Det har heller ikke nødvendigvis noe med kjønnsidentiteten hans å gjøre.

... Liu har ledet en studie blant drøyt 2. Ettersom det mangler norske data på feltet, er den i sin helhet basert på funn i utenlandske studier. Det første som slår meg, er at overskriften for GS-artikkelen her er noe misvisende. Hos kvinnene var det ikke like tydelig samsvar. Det kan være mange andre grunner til at kvinner har seksuelle utfordringer, som helseproblemer eller problemer i parforholdet.

Alle kvinner foto sex

Alle kvinner foto sex

THAI MASSASJE NORGE HOT LATINAS