Massasje bærum time

massasje bærum time

Ønsker du å bestille time til behandling eller kjøpe gavekort? Ta kontakt med oss på telefon eller send oss en mail. Terapeutisk oljemassasje Nakke - og ryggmassasje Par - og vennemassasje Massasje for pensjonister. Gi deg selv et lite pust i bakken Unn deg en rolig og terapeutisk behandling med Thai- og oljemassasje. Plages du med vond nakke og stive muskler? Den perfekte gave til en du er glad i. Kjøp en time Thaimassasje i gave til en venn. Fordi du fortjener det!

Kontakt Ønsker du å bestille time til behandling eller kjøpe gavekort? Lanta Thaimassasje Midt i Sandvika sentrum, rett ved togstasjonen. Behandlingen øker leddutslag og forlenger muskulatur. Massasjeformen kombinerer klassisk massasje, dypvevsmassasje og PNF-stretching.

Behandlingen gir økt treningseffekt og prestasjon. Trykkbehandling av område i en muskel som gir smerteopplevelser i andre deler av kroppen. Behandlingen gir spenningsreduksjon og økt muskelfunksjon. Ved skade, stress eller langvarig overbelastning av en muskel, kan det oppstå en låsning.

Derav nedsatt bevegelighet i et ledd. Behandlingen «låser» opp ledd og muskulatur. Rådmann Halmrasts vei 4, Sandvika 67 55 00 90 Send oss en mail. Endring og avbestilling av timer MÅ skje 24 timer før via telefon til klinikken. Benytt derfor ikke kontaktskjemaet til dette! Ikke møtte timer blir fakturert.

..

Unn deg en time med velvære hos Lanta Thaimassasje. Par- og vennemassasje 2 personer: Si det med et gavekort! Vi selger gavekort på alle våre behandlinger. Vi tilbyr avslappende og lindrende Thaimassasje for kropp og sjel. Hun har over 20 års erfaring som massør på Koh Lanta i Thailand, som salongen er oppkalt etter. Alle behandlere hos oss har lang erfaring i faget og vi er stolt av å si at vi har flere faste kunder som kommer igjen uke etter uke, år etter år.

Vi har lokaler midt i Sandvika sentrum, rett ved tog- og busstasjonen. Ønsker du å bestille time til behandling eller kjøpe gavekort? Ta kontakt med oss på telefon eller send oss en mail. Massasjeformen kombinerer klassisk massasje, dypvevsmassasje og PNF-stretching.

Behandlingen gir økt treningseffekt og prestasjon. Trykkbehandling av område i en muskel som gir smerteopplevelser i andre deler av kroppen. Behandlingen gir spenningsreduksjon og økt muskelfunksjon. Ved skade, stress eller langvarig overbelastning av en muskel, kan det oppstå en låsning. Derav nedsatt bevegelighet i et ledd.

Behandlingen «låser» opp ledd og muskulatur. Rådmann Halmrasts vei 4, Sandvika 67 55 00 90 Send oss en mail. Endring og avbestilling av timer MÅ skje 24 timer før via telefon til klinikken. Benytt derfor ikke kontaktskjemaet til dette! Ikke møtte timer blir fakturert. Velkommen til våre lokaler i gågaten i Sandvika, ved Ringigården!

Massasje bærum time

Par- og vennemassasje 2 personer: Si det med et gavekort! Vi selger gavekort på alle våre behandlinger. Vi tilbyr avslappende og lindrende Thaimassasje for kropp og sjel. Hun har over 20 års erfaring som massør på Koh Lanta i Thailand, som salongen er oppkalt etter. Alle behandlere hos oss har lang erfaring i faget og vi er stolt av å si at vi har flere faste kunder som kommer igjen uke etter uke, år etter år.

Vi har lokaler midt i Sandvika sentrum, rett ved tog- og busstasjonen. Ønsker du å bestille time til behandling eller kjøpe gavekort? Ta kontakt med oss på telefon eller send oss en mail. Terapeutisk oljemassasje Nakke - og ryggmassasje Par - og vennemassasje Massasje for pensjonister. Ved skade, stress eller langvarig overbelastning av en muskel, kan det oppstå en låsning. Derav nedsatt bevegelighet i et ledd. Behandlingen «låser» opp ledd og muskulatur. Rådmann Halmrasts vei 4, Sandvika 67 55 00 90 Send oss en mail.

Endring og avbestilling av timer MÅ skje 24 timer før via telefon til klinikken. Benytt derfor ikke kontaktskjemaet til dette! Ikke møtte timer blir fakturert. Velkommen til våre lokaler i gågaten i Sandvika, ved Ringigården! Bestill time En massasjeterapeut benytter seg av flere forskjellige behandlingsmetoder og teknikker.

Klassisk massasje Massasjen utføres med olje for å redusere friksjon. Idrettsmassasje Massasjeformen kombinerer klassisk massasje, dypvevsmassasje og PNF-stretching. Triggerpunktbehandling Myofascial Release Trykkbehandling av område i en muskel som gir smerteopplevelser i andre deler av kroppen.

Body to body massasje oslo dating nettsider

Salg av sex polish escort agency